Ανακοίνωση για τη δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, 2017-2018

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | Ανακοίνωση για τη δράση

Η ΕΕΤΑΑ ανακοινώνει ότι οι φετινές αιτήσεις συμμετοχής για τη δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” θα ξεκινήσουν νωρίτερα, εντός του Μαίου, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Εν όψει λοιπόν της έκδοσης της σχετικής Πρόσκλησης που θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και του ΕΣΠΑ εντός Μαίου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν “Αξία Τοποθέτησης” (voucher) θα πρέπει:

– Να έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση του έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016 και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού του φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.

– Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα ακολουθήσει.

Ταυτόχρονα, η ΕΕΤΑΑ προκειμένου να καταρτίσει ενδεικτικό και όχι αποκλειστικό κατάλογο φορέων/δομών που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη Δράση, καλεί:

– τους βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς,

-τους βρεφονηπιακούς σταθμούς Ολοκληρωμένης φροντίδας,

-τους παιδικούς σταθμούς,

-τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών,

και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία,

να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 12/5/2017 και ώρα 24:00, εφόσον το επιθυμούν, την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην παραπάνω δράση, ως εξής:

  1. οι Φορείς που συμμετείχαν στον προηγούμενο κύκλο της Δράσης (2016-2017) μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής: https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/foreis_2017/index.php, με τα στοιχεία που είχαν δηλωθεί κατά το έτος 2016-2017. Σε περίπτωση οιασδήποτε μεταβολής, θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της παραγράφου 2, που ακολουθεί.
  2. Οι Φορείς που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Δράση (ή των μεταβολών της παραγράφου 1), θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση – Δήλωση φορέα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και να την στείλουν υπογεγραμμένη σε μορφή pdf, μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία περί δυναμικότητας και λειτουργίας των Δομών τους (άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ή του ΦΕΚ σύστασης και λειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου ισοδύναμου εγγράφου που αποδεικνύει τη νομιμότητα λειτουργίας της δομής)στη διεύθυνση [email protected]
Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο