ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Συνάντηση με τρία υπουργεία πραγματοποίησε  ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Αθανάσιος Βίτσας το διήμερο που πέρασε με αποκλειστικό θέμα τις αποκαταστάσεις των τεράστιων ζημιών που έχει υποστεί το νησί μετά τις θεομηνίες της 25ης και 26ης Σεπτέμβρη 2017.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών, σε συνάντηση με τον Υπουργό κο Παναγιώτη Σκουρλέτη επιβεβαιώθηκε η απόφαση στήριξης του Δήμου με οικονομική βοήθεια καθώς και η στήριξη του σε άλλους τομείς της αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, σε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κο Σ.Φάμελο, η ατζέντα ήταν μεγάλη, για σειρά θεμάτων, τόσο αποκατάστασης όσο και εκκίνησης προγραμμάτων προστασίας του Περιβάλλοντος. Πολύ σύντομα θα υπάρξει σχετική υπουργική ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα της Σαμοθράκης.

Στο Υπουργείο Υποδομών, σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κο Γ.Δέδε, προέκυψε ότι θα υπάρξει άμεσα συνδρομή του  Υπουργείου, με συγκεκριμένες ενέργειες και αρχές Νοεμβρίου θα επισκεφτεί τη Σαμοθράκη ο Γενικός Γραμματέας προκειμένου να ανακοινώσει ειδικά μέτρα.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο