ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ | ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Δεύτερη δράση προληπτικής ιατρικής υλοποιήθηκε στη Σαμοθράκη σε διάστημα 15 ημερών, η οποία οργανώθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Σαμοθράκης και ήταν αποτέλεσμα της επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένου στο νησί στις 13/3 και της δέσμευσης του για ουσιαστική υποστήριξη των κατοίκων του νησιού στον τομέα της υγείας.
Το στρατιωτικό κλιμάκιο ιατρών έφτασε στο νησί με το πλοίο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ στα πλαίσια εφαρμογής προγράμματος προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας έτους 2017 και αποτελούνταν από: Χειρούργο, Παιδίατρο, Πνευμονολόγο, Ουρολόγο, Οφθαλμίατρο, Ακτινολόγο, Οδοντίατρο, Καρδιολόγο, και Βοηθό μικροβιολογικού.
Οι ιατροί εξυπηρέτησαν συνολικά 130 περιστατικά. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ενώ η οργάνωση των επισκέψεων έγινε με επιτυχία.
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Αθανάσιος Βίτσας ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΝ και ΓΕΣ, τη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, τη Διοίκηση του Ναυτικού Κλιμακίου Σαμοθράκης, το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, όπως και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή οργάνωση.
Πολιτική μας είναι να συνεχιστεί η υποστήριξη της Σαμοθράκης στον τομέα της υγείας και της προληπτικής ιατρικής και με άλλες παρόμοιες δράσεις.

Facebook
Twitter
Μετάβαση στο περιεχόμενο